EU og jesuiterordenen

Den tidligere præsident for EU fortæller åbent at han og hans højtstående kollegaer i EU er jesuitter. Under en keynote tale leveret på en EU-konference i november 2011, erklærede han, “…Mario Draghi, Mario Monti, og jeg selv er alle tre uddannede af jesuitterne”.

Today, Mario Draghi, Mario Monti and myself are all three alumni from the Jesuits. Back to basics.

Nigel Farage afleverede et hårdt angreb på Rompuy da han i en tale i EU, som kan ses på Youtube, henvender sig direkte til ham og spøger med høj, indigneret røst “who are you?…I dont know you” Nigel Farage anklager Rompuys for at have en hemmelig agenda som går ud på at ødelægge nationalstaterne. Farage sagde:

I have no doubt that it is your attention to be the quiet assassin of European democracy and of the European nation states

Men hvem er jesuitterne?

 

I begyndelsen af september 2012, talte Van Rompuy til “interreligiøs dialog” i Firenze. Verdenspressen lagde ikke mærke til det, men heldigvis var den katolske avis, Katholiek Nieuwsblad på pletten. Avisen citerer Van Rompuy for at sige: “Vi er alle Jesuitter”. Han henviste til de fremtrædende europæiske ledere med hvem han er ved at udvikle arkitekturen for fremtidens Europa. “Det skaber ubrydelige bånd”, sagde han.

Van Rompuy er uddannet af jesuitter på Sint-Jan Berchman College i Bruxelles. Det samme er José Manuel Barroso, formand for Europa-Kommissionen. Jean-Claude Juncker, Luxembourgs premierminister og formand for Eurogruppen ligeså. Formanden for Den Europæiske Centralbank (ECB), Mario Draghi, er uddannet på Jesuit College Instituto Massimiliano Massimo i Rom. Den italienske premierminister Mario Monti og hans spanske kollega Mariano Rajoy er også blevet formet på Jesuitternes skoler, tilføjede Van Rompuy muntert.

 

 

 

Den tredie artikel handler om den katolske jesuiterordens forbindelse til EU. 

Den katolske avis Katholiek Nieuwsblad har en artikel med overskriften “We are all Jesuits”. I artiklen citeres Rompuy for at sige at både han selv

Den forrige europæiske præsident Herbert von Rompuy udtaler i en artikel i den katolske avis Katholiek Nieuwsblad med overskriften “Vi er alle jesuitter” at både han selv og andre ledende politikere i EU alle er jesuitter.  https://www.katholieknieuwsblad.nl/nieuws/van-rompuy-we-zijn-allemaal-jezuieten

Ud over Rompuy selv som er skolet af jesuitter på Sint-Jan Berchman College i Bruxelles, så nævner han først og fremmest José Manuel Barroso, formanden for Europa-Kommissionen og Jean-Claude Juncker, Luxembourgs premierminister og formand for Eurogruppen. Desuden nævner han formanden for Den Europæiske Centralbank (ECB), Mario Draghi, som blev skolet i den romerske Jesuit College Instituto Massimiliano Massimo. Den italienske premierminister Mario Monti og hans spanske kollega Mariano Rajoy er også blevet uddannet af Jesuiterne.

Men sagen er den at det er jesuiter og katolikker som har formet hele den indre grundstruktur for det Europæiske Union. Hele EU tanken om et fælleskab og ideen om en globalisieret verden er ikke opstået af sig selv. Det er en fabrikeret ide, som er blevet promoveret massivt for at skabe en ganske bestemt holdning og tankegang blandt alle ledende politikere i Europa. Så i dag kan man uden risiko placere en ikke-katolsk politiker højt i EU for de vil af sig selv være skolet til at arbejde videre på den grundform som jesuiterordenen har skabt. Desuden foregår der en stadig præparering af ledere og meningsdannere gennem Bilderbergmøderne. Tanken om demokrati og fællesskab, globale strukturer og de enkelte nationers falliterklæring når det gælder at løse globale konflikter, gentages som et mantra. Og det fører videre i medierne. Den anerkendte linkvistiker Noam Chomsky kalder det for “manufacturing consent” (fabrikering af holdninger). En ekstremt kalkuleret “dannelse” af den europæiske tankegang. Når en sådan fælles mening først er grundfæstet og undervises i skoler, hamrers ud i medierne og folk synger i kor på det samme refræn, så kan jesuitterne trække sig fra topposterne. Snebolden ruller af sig selv, og kommer der grus i maskineriet, så er det let at regulere og skrue på knapperne indtil båden retter op igen, uden at det vækker opsigt.

EU flaget – et katolsk Maria-symbol

Et godt symbol på dette er EU flaget, som det indrømmes er formet over et citat i Johannes´Åbenbaring med en kvinde (kirken – den katolske) og 12 stjerner. Flagets blå farve er den samme blå farve som knyttes til Maria-figuren.

I en tysk avis set lignende udtalelser om jesuiternes rolle i EU:

http://nachrichten-news.com/jesuiten-regieren-die-eu-der-schwur-der-jesuiten-ist-das-programm-der-eu-unbedingt-lesen-und-teilen/

Så hvem er jesuitterne egentlig? Den internatinalt kendte og berejste litteraturkritiker Georg Brandes, som alle gymnasielever har terpet (ham med “det moderne gennembrud”) skriver i sin kronik i Politiken fra 1901 at

jesuiterordenen som korps og magt er  menneskehedens farligste fjende”.

Men hvad mener han? Han er langt fra den eneste. Igen har vores moderne historikere og de kommercielle nyhedsmedier sovet i timen.
Engang var jesuiterorden den absolut mest frygtede orden i Europa og USA. Dens rygte er mere sort end nogen anden organisation jeg har stiftet bekendtskab med. Enhver mafiaorgansation blegner i dens nærvær. Jesuiterordenen er den katolske kirkes hemmelige politiske gren, som blandt andet stod for infiltration af alle de protestantiske lande efter reformationen med det formål at modarbejde den demokratiseringsprocess som fulgte i kølvandet. Planen var at knække de protestantiske nationers suverænitet og tvinge dem tilbage under den katolske kirkes politiske og økonomiske kontrol.

Alle tre vinkler er veldokumenterede og mit konspiratoriske spørgsmål er derfor: Var CIA i ledtog med den katolske kirke og jesuiterordenen og hvad var deres fælles mål med at skabe de som de omtalte som et United States of Europe?

Min påstand er at disse tre organisationer alle er ledet samme sted fra og de derfor arbejder sammen mod et fælles mål. Disse tre organisationer udgør til sammen et globalt hemmeligt netværk med et utalt af forgreninger og front- og dæk organisationer.  En af CIAs tidligere topchefer  Howard Hunt indrømmer åbent at jesuiterordenen leder verdens mest omfattende spionage-netværk. En af de front-organisationer som CIA oprettede med det formål at skabe en Europæisk Union var American Commiitee on United Europa (ACUE). Det var denne CIA-kontrollerede frontorganisation som stod bag Europabevægelsen som ledte til dannelsen af Kul- og Stålunionen

 

 

 

 

 

 

Talen i sin helhed kan downloades som pdf  ved en søgning på “Speech by Herman Van Rompuy President of the European Council”

Det er på tide at jesuiterordenen igen kommer frem og bliver afsløret i medierne. Denne katolske orden, som i århundreder arbejdede intenst for at undergrave de frie nationer som løsrev sig fra pavedømmet under reformationen, sidder i dag som magtens elite i EU og som politiske rådgivere for amerikanske præsidenter. Deres mål er stadig det samme som tidlgere tidligere men forskellen fra i dag og for 100 år siden er at mainstream medierene er fuldkomment tavse.

 

Skriv en kommentar